Femeile materialiste si ironia sortii.

       Navigand pe net am gasit in link de la o domnisoara care are un blog, Raluca Jensen, care a scris un articol dragut despre *Barbatii Pizdificati*( http://ralucajensen.blogg.se/2017/march/barbatii-pizdificati-si-mobila-de-la-ikea.html ). Mi-a placut la nebunie modul ei sarcastic de a aborda totul si satira pe care o aduce acelor purtatori de penis care se cred barbati.Dar ma simt oarecum responsabil sa arat si reversul medaliei. Si acum ca vorbesc de barbatii pizdificati ... pai coaiiieeee, normal ca s-au pizdificat daca asta vor ele.Majoritatea *sexului frumos* a pierdut din vedere si idea independentei sau al inteligentei, si s-au obisnuit ca desfacandu-si picioarele sa obtina orice au nevoie.Pai bai tata, daca 90% din barbati ar devenii exact cum spusese domnisoara Raluca, cine le-ar mai intretine pe aceste escorte? . Exemplele sunt multiple, dar asta este particularitatea femeii in 2017.Barbatul perfect este prost (dar prost bata), arunca cu bani, eventual nu conteaza daca se multumeste cu un sex oral sau se termina in 5 minute, carne pe carne, el cotizeaza ca doar ofera tati suficienti bani sa intretina printesa.Acum cine naiba ar mai intretine divele care daca ies din casa fara machiaj, nici rudele lor nu le recunosc ? Normal ca barbatii s-au pizdificat si au ajuns sa fie un fel de cocote masculine, daca n-ar fi facut-o ar fi ramas ca mine si asta nu-i bine deloc. Printesa vrea bani, printesei nu ii pasa daca tipul cu care iese habarnuare cine naiba a fost Cioran sau Tutea(nu ca ea ar stii, desi au existat si surprize), nu ii pasa decat de banii si de popularitatea lui. Si credeti-ma ca toti distrusii astia care au avut ghinionul sa se nasca cu parinti foarte bogati, sunt populari, mereu e ceva de castigat de la ei. Asa ca ma intreb acum eu, de ce ti-ai dorii un tip ca in descrierea Ralucai, daca tipu' nu e hyper-bazat financiar, lucreaza in Romania normal, e inteligent si daca tu ii zici "iubiii da-mi bani sa-mi iau Gucci"(sper ca asa se scrie) el zice,"sau hai mai bine lasa", desi asta nu s-ar intampla , genul ala de tip cauta o tipa calibrata, si majoritatea sunt mai explozivi si au nevoie de cineva sa calmeze vulcanul.La ce iti foloseste sa stie sa gateasca sau sa repare , printesa schimba hotelurile pe rand nu are nevoie de camera.


       Despre independenta feminina , ce naiba independenta feminina ? Daca am devenii mai sinceri cu noi am realiza ca 90% dintre *femeile moderne* sunt doar in cautare de idioti cu bani pe care sa-i manipuleze ca sa le intretina iar 90% dintre barbati sunt redusi mental suficient de mult incat sa creada ca banii lu' taticu' cumpara afectiunea.Doamnelor dive, sunteti doar produse, el investeste in voi restul la o cafea in Dubai pentru ca isi permite. Domnilor baieti de bani gata, sunteti doar folositi, daca stiti sa ganditi cu capul de jos, aflati ca pentru 5 minute in care tu o futi si crezi ca o controlezi cu bani, ea te controleaza, pentru ca esti prost, si sti ca esti prost dar nu recunosti ca na' de ce cacat sa recunosti asa ceva.
       Nu sunt eu prea destept si nici nu incerc sa fiu ce nu sunt, am cateva doage lipsa , adica la naiba sa spui cuiva fata in fata ca e prost indiferent ca tu nu castigi pe an cat sparge el pe zi, desi ai putea sa il faci sa iti ofere singur bani pentru prietenia ta e nebunie.Ideea e simpla, barbatii sunt pizdificati pentru ca femeile sunt curve.


       Ironia sortii, e ca la un moment dat cand te vei satura de posete si blanuri si alte tampenii de cacat pe care nu le inteleg(niciodata n-am fost la moda si nu inteleg moda), vei cauta intelegere (ca femeie), si sunt curios ce pula mea intelegere iti ofera un tip care daca ii spui o problema de'a ta o sa zica "na fa bani de psiolog(am scris asa intentionat nu sunt agramat) si lasa-ma in pace".Iar cand te vei satura de alergat dupa gauri, si se va trezii in tine dorinta de pasiune si stabilitate(ca barbat), vei gasi doar o carcasa goala care dupa ce ti-a facut o muie iti cere de 10 ori mai mult decat de obicei pentru ca vrea sa gaseasca pe altul.

       Vedeti voi, aparentele inseala deseori, si in general oamenii aia pe care societatea nu prea ii agreeaza ...au ei un motiv pentru care n-o fac, nu mai inghititi orice rahat,nu-i pozitiv si nu-i bine la naiba , frumusete,bani,popularitate,moda, astea trec, mereu au trecut, in definitiv oricum il/o priveste lumea, oricati bani are(sau n-are) , daca e fashion sau etc.etc. la sfarsit sunteti doar voi doi intr-o seara in care ploua intr-o camera si asta-i tot, banii iti pot cumpara o vila dar nu un camin, iar daca ca femeie te vinzi pe tine, le faci de ras pe cele care chiar sunt femei adevarate, cu principii si independente si pe care eu le respect enorm.



P.S: Inca odata link-ul Ralucai : http://ralucajensen.blogg.se/2017/march/barbatii-pizdificati-si-mobila-de-la-ikea.html
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare catre *EA* ( Part 2 )

Tradarea