Cum sa cuceresti o femeie! (Varianta simpla)

                    Am făcut o baie vizionând un film bun, şi mă gândeam la anumite aspecte ale diferitelor chestii deep. După am zis să le dau naibii şi... să fac un act de caritate scriind un ghid...  despre Cum să cucereşti o femeie! Incep cu inceputul: Problema des intalnita a tinerilor din ziua de astazi consta in faptul ca la orice interviu de angajare, o sa dai: Ori de o tipa draguta, ori de genul de persoana cu care nu voiai sa fi vazut in liceu, nu din cauza "complexelor" ci pentru ca erai in apogeul plictiselii purtand o discutie. Astea sunt cazurile cele mai intalnite desi sunt si exceptii. Revenind , e annoying dar e cruda realitate. Si acum cineva se va intreba: Care e legatura dintre asta si cum sa cuceresti o femeie? Acum incepe ! Deci , multi dintre ei ajung sa va educe si influenteze copii , iar daca un mic grasut cu ochelari care stie ca persoane de sex feminin din viata lor, doar numele mamei si a profesoarelor de matematica, si eventual a unei tipe careia "niciodata nu i-a spus ce simte" citeste asta, inseamna ca la randul lor a fost influentat de un astfel de specimen. Bonnnnn, or sa vina baietii, care au job-uri bine platite si ma-ta iti spune, ori sa ajungi ca ei, ori sa te mariti cu vreunu, ca na , banii tata, si acest om o sa va influenteze sa "nu aveti nevoie", nici de o partenera de discutii, nici de sex, nici de dragoste, de nimic altceva decat, munca, si inevitabil bani. De asta eu nu pot lasa acest aspect sa treaca si voua, cei care nu aveti curajul sa faceti acest pas si sa ii spuneti tipei gandurile voastre, si voua cei care sunteti nesiguri pe relatiile voastre si considerati munca mai importanta ca femeia de langa voi, si chiar pentru voi , grasuti micuti care influentati oamenii sa va urmeze exemplul, va scriu acest ghid pentru a va ajuta, sa faceti aceasta lume de femei triste un loc mai linistit si de ce nu, mai frumos, ca doar femeia e frumoasa cand zambeste.

               PASUL 1   


       In primul rand: Trebuie sa incetezi sa te mai intereseze parerea celorlalti. Deasemenea trebuie sa incetezi sa te mai compari cu restul. Yeah, sigur, tu nu esti acel barbat care isi flutura parul in vant si are probleme cu legea, banii, si cam tot ce exista pe lumea asta, dar totusi zice "Fuck'it! Se poate mai rau" dar poate poti devenii. Atitudinea e primul pas. Da, poate ca fizicul conteaza, dar cu ceva sport, cura de slabire, Chocho sake's din alea sau cum naiba le zice, etc. se poate trece peste acest lucru usor. Sportul inseamna efort fizic iar "eu nu sunt facut pentru efort fizic" nu exista, nici "legea lui Newton spune ca asta nu se poate" deasemenea. Atitudinea trebuie sa fie primul pas. Indiferent ca x sau y iti spun: Ai carte, ai parte! Trebuie sa ai si atitudinea necesara sa nu astepti 30 de ani pentru primul tau contact sexual neplatit si nici sa nu te agiti prea tare daca iei o amenda pentru o incaierare, face parte din cladirea atitudinii.

p.s : Nu primesti atitudinea, ti-o dezvolti, deci nu e nevoie sa faca nimeni asta, sunt doar exemple si acesta este un pamflet. 


         PASUL 2 

      Pasul urmator incepe cu un subiect foarte discutat. Increderea in tine man. Inceteaza cu filmele aiurea gen " dar nu sunt suficient de bun" sau " x si y sunt mai buni poate ca" [ ca poate x e insurat si y deja umbla cu limba printre picioarele alteia deci e pe acelasi drum ca x, (=> x=y=0 - pentru matematicieni)]. Partea dificila e sa incetezi cu filmele, tre sa mergi pe ideea asta: Am ca atu asta, ca puncte minus asta, si sa inaintezi. Ce vezi tu si restul defecte, altcineva poate vedea calitati, sau chiar sa iti considere defectele acceptate. Stim amandoi ca femeile au nevoie sa se simta in siguranta, iar daca nu stiai, well, tocmai ai aflat. Cum poti sa ii oferi tu siguranta unei femei in viitor daca nu esti sigur pe tine. Sigur pe deciziile tale, chiar daca's proaste ca naiba, ti le asumi. Si siguranta vine din increderea in tine. Sigur, cunostintele de matematica sau banii lu' tata pot atrage niste viitoare de secretare "pe oua" sau niste catele falite, dar tot friend-zone e boss. Femeile de "soi bun" nu stau cu gaini cu bilute intre picioare, si o sa intelegeti la sfarsit remarca asta, dar de siguranta o subliniez. 




         Pasul 3 


      Nu conteaza cum sau in ce fel dar fa-ti miscarea! Chiar in cel mai penibil sau ciudat mod, dar bag-o in seama, atrage atentia ei asupra ta. Femeile sunt dependente de atentie, daca ii atragi expresiv atentia ei asupra ta, ca sa observe ca absolut toataaaaaaa atentia ta e asupra lor, o sa inteleaga cat de sigur esti pe tine, deja esti la jumatatea drumului. Nu o da la modul, e okei atat, pentru ca nu e, nici pentru tine nici pentru ea. 



        Pasul 4 


    Pregateste-te sa poti sa ramai stabil pe tine indiferent daca te-ai topii dar nu fi de piatra. Voi credeti ca e usor sa faci asta ? Crezi ca o ecuatie matematica e grea? Sau sa te decizi ce pereche de adidasi iti iei? Coaeee, e monstru sa faci ce ti-am zis mai sus. Si e musai, pentru ca e testul suprem, daca poti sa faci asta, Felicitari! Ai cucerit-o!


     Deci sunt 4 pasi! Si daca dupa ce ati citit asta inca mai ganditi: La naiba tipul asta nu stie ce zice, mama, tata, toata lumea zice ca un job stabil la o corporatie e ce e mai bun pentru mine, aflati ca pentru banii aia pe care ii luati voi "cinstit" mor sute de mii de oameni ! Corporatiile pentru care lucrati voi distrug mai multe vieti ca sosul de la KFC si lasa copii orfani si familiile distruse! Asa ca nu mai influentati lipsa voastra de succes cu femeile altor oameni ca sa ajunga ca voi si sa intretinta mizeria asta. Un barbat puternic are in spate o femeie puternica si stapana pe ea ! Adevaratii "bogati" ai planetei nu sunt in Forbes scums, nu ati auzit de ei si traiesc bine mersi fara sa raneasca pe nimeni in afara reflectoarelor ! Si totul pentru ca au stiut cum sa cucereasca o femeie, pentru ca dragelor, o femeie puternica nu e de vanzare si nici nu accepta orice rahat i se da doar pentru ca asa e mai simplu! Asta e singura si unica femeie, singura si unica prin care vei trece iadul ca sa o cuceresti, si o sa te bucuri de fiecare moment!


                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tradarea

Femeile materialiste si ironia sortii.

Delicat