De ce ? Pentru ca sunteti usoare !

        Stateam si aveam o discutie cu cineva pe tema fetelor , si nu nu vorbeam despre tampenii sau cat de bine arata x sau y , pur si simplu discutam ceva mai "profund".Observ ca majoritatea fetelor sunt disperate dupa atentie , iar aici nu e expresia "orice padure are uscaturi" deoarece padurea asta are cativa vlastari verzi si in rest totul e in paragina .Deci pur si simplu , fetele isi cer violul, sincer, stau si privesc in jur iar noua moda in vestimentatia feminia e " ca de pe centura ". Dragelor , cand va imbracati cu pereche din pantaloni de o palma ca sa va scoata fesele in evidenta si cat mai putin in sus, ceva exagerat de decoltat cu mult push'up sau un maieu mai transparent ca feliile alea de cascaval vidat, cum va asteptati sa nu fiti clacsonate , pipaite sau sa nu primiti replici de genul " hei papusa te bag o tura in porbagaj ? " ? Nu va inteleg, deoarece pe langa moda asta de centura, v-ati pierdut feminitatea.Vocabularul de mahala, sincer eu la 20 de ani ai mei nu imi permit sa urlu in gura mare ca imi bag si imi fac , si sunt baiat , iar asta nu pentru ca mi-ar pasa ce spun restul , ci pentru ca am putin respect pentru mama care m-a educat sa nu fac asta. 
        Deasemenea majoritatea fetelor sunt exact ca cele prezentate mai sus , tipologia lor si deasemenea ele sunt "victime" . In grupul lor de prieteni sunt vazute ca produse, bucati de carne si cam atat , chiar sunt incurajate sa faca asta . Mai trist este ca majoritatea sunt "legate" de cineva , mai exact au o relatie si isi "iubesc" prietenul , dar asta nu opreste moda de centura sa ia amploare . Iar probabil tipilor ori pur si simplu le place ca iubita lor sa fie in tinta madularului tuturor si sa umble ca o bagaboanta fie nu le pasa sauuuu sunt doar prosti .Apoi apare victimizarea aia exagerata ca " sta cu mine doar sa ma culc cu el " sau " nu ma iubeste pentru ca apare alta mai buna " sau victimizarea anturajului "sigur te inseala cu alta ca nu esti suficient de sexy" , well voi va cereti totul. De ce ? Pentru ca sunteti usoare ! Sunteti usor influentabile si pentru a primi atentia tuturor creierelor de amiba care se lasa prostiti de un posterior si un decolteu acctionati ca niste femei usoare . Va intrebati de ce tipa aia retrasa care se imbraca decent ,care nu tre sa zbiere ca o bovina pentru a primi atentie si de care voi radeti si o considerati ciudata are un prieten atent si grijuliu ? Pentru ca ea nu e ca voi , ea apreciaza ce are in jurul ei. Credeti ca ea n-ar putea sa se imbrace "sexy" ? Dar n-o face, pentru ca are creier pentru ca stie ca pe langa parinti si-ar dezonora si iubitul , si nu vrea sa fie tinta unor oameni slabi care n-au coloana vertebrala .Nu iti trebuiesc nici haine transparente si nici pantaloni de o palma sau fuste scurte fara lenjerie intima pentru a fi frumoasa , iti trebuie o imbracaminte decenta , un creier cel putin mai mare decat o amiba, si un suflet minunat pentru ca nu traiesti singura. 
        Daca inca aveti impresia ca sunteti dive daca toti baietii sunt in "in limba " dupa voi , well ei va vor o noapte si asa veti fi mereu , produse de unica folosinta, pentru ca un barbat niciodata n-ar pleca ochii la asa ceva . De ce ? Pentru ca un barbat adevarat ,nu martafoii care va ofera voua atentie vrea stabilitate nu o pustoaica care sa atraga atentia , fata pe care o vrea el nu face show si deasemenea nu va fi din masina in masina in fiecare noapte . Asa ca trezirea "printeselor"" , nu sunteti nobile daca acctionati ca niste curve , sunteti doar usoare si sincer pentru oamenii ca mine provocati doar un gust amar deoarece valorile morale si sufletul vostru sunt deja disparute si inlocuite . 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tradarea

Scrisoare către *EA*( part 3)

Scrisoare catre *EA* ( Part 2 )