Stii, e destul de simplu defapt !

       Ma tot gandeam ... de ce e asa greu ? Ce anume ? Totul , e greu sa fii tu insuti , e greu sa fii un om bun , e greu sa faci ce iti doresti , orice conteaza e destul de greu ... si apoi mi-a picat fisa ... stii , e destul de simplu defapt !
       E destul de simplu sa fii mai putin arogant , e destul de simplu sa spui multumesc cand e cazul , e destul de simplu sa arunci rezidurile intr-un tomberon si nu pe strada , e destul de simplu sa saluti oamenii cunoscuti , indiferent cat iti displac , nu ii poti schimba tu , accepta ca trebuie sa convietuiti.E destul de simplu sa iti respecti parintii , e destul de simplu sa nu fii invidios cand cineva reuseste ce tu nu ai reusit pentru a a demonstrat perseverenta , e destul de simplu sa nu fii invidios pe un cuplu care functioneaza , e destul de simplu totul .
       In primul rand , ar fii mult mai simplu daca noi am inceta sa mai copiem ceea ce vedem in jur si sa incercam sa acctionam dupa propria noastra gandire , pentru ca , devenim rai si falsi , si ne pierdem puritatea pentru ca urmam turma , fara sa ne urmam propriile ganduri , propriile vise .
Astfel ajungem intr-un moment in care nu mai avem cine suntem noi , si atunci e trist pentru ca urmand calea altora , ne-o pierdem pe a noastra . Ganditi putin , de cate ori am facut noi ca si oameni compromisuri ... pentru a fii in "trend" cu ceilalti ... de la lucrurile simple la cele mai complicate , pentru ca daca e sa fim o clipa sinceri cu noi , 90% din acctiunile noastre sunt facute pentru ca altii le fac . Ascultam o anumita melodie , vizionam un anumit film , ne imbracam intr-un anumit mod ... si pentru ce ? Pentru a fii ca ceilalti , si asta e un lucru grav , pentru ca ne este inhibata orice dorinta proprie . Asa ca credeti-ma e destul de simplu sa fim noi insine si sa nu ne lasam ghidati de false modele . Majoritatea idolatrizeaza niste panarame , care in viziunea lor sunt  vedete , si vor sa fie ca ele , si de aici efectul de turma .
        In al doi-lea rand , Ar fii mai simplu sa nu mai incercam sa mintim , sa eliminam sentimentele negative , mai bine sa nu avem nici un fel de sentiment decat ceva negativ , pentru ca ... sentimentele sunt ca un lant , invidia duce la ura , ura la rautate , si credeti-ma  ca rautatea devoreaza sufletul , pana ne dezintegreaza , de tot si ajungem carcase goale in corpuri .
Deci , prin urmare  pot spune oricui : Stii e destul de simplu defapt , sa fii tu insuti intr-o lume de false modele ! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Femeile materialiste si ironia sortii.

Scrisoare catre *EA* ( Part 2 )

Tradarea